Importator Laica; produse Laica; Laica Italy; filtrarea apei; cantare de persoane; cantare de bucatarie; ambalare in vid; termometre; produse bebelusi; importator oficial Laica; cantare bebelusi; Laica Romania; cantare mecanice; cani filtrante apa Laica, cartuse filtrante apa Laica BiFlux; fierbator apa; umidificator de aer; aparate masaj.
Introducere » Ambalare in vid » Caserole + pompa de vidat Laica VT3302
Set caserole de vidat + pompa manuala de vidat Laica VT3302
Laica VT3302 contine:
Avantajele ambalarii alimentelor in vid:
Caserolele Laica VT3302 sunt fabricate din TRITAN fara BPA.
Capacul caserolelor este fabricat din ABS.
Caserolele sunt dotate cu indicator de data incorporat in capac si supapa de evacuare.
Caserolele sunt destinate a fi utilizate cu usurinta in frigider, congelator si in cuptorul cu microunde.
Pot fi spalate in masina de spalat vase.
Rezistente la soc termic: pot fi puse direct din frigider sau congelator in cuptorul cu microunde (soc termic -30oC + 60oC).
Pentru utilizarea caserolelor nu este necesar sa detineti un aparat de vidat Laica, vidarea caserolelor se face cu pompa inclusa in pachet.
Descriere produs:
Instructiuni de utilizare:
Ambalarea in vid - descrierea procedeului:
Ambalarea in vid reprezinta o tehnologie moderna de impachetare si pastrare a produselor alimentare.
Procedeul ambalarii in vid (sau vacuum) consta in introducerea alimentului intr-un ambalaj dintr-un material impermeabil la gaze si extragerea aerului din interior cu ajutorul unei pompe de vid. Astfel se evita contactul produselor cu oxigenul care poate declansa reactii ce duc la alterarea produsului.
In lipsa oxigenului inmultirea microorganismelor (bacterii, mucegai) este stopata si procesul de alterare a alimentelor este intarziata. In acest fel, produsele alimentare se pastreaza in conditii de siguranta.
Timpul de conservare al alimentelor ambalate in vid:
Alimente conservate prin congelare (-16oC/ -20oC) | Timp de conservare in conditii normale de depozitare | Timp de conservare dupa ambalare in vid |
Carne | 4-5 luni | 15-20 luni |
Peste | 3-4 luni | 12 luni |
Legume | 10 luni | 18-24 luni |
Alimente pastrate in frigider (+3oC/ +6oC) | Timp de conservare in conditii normale de depozitare | Timp de conservare dupa ambalare in vid |
Carne cruda | 2-3 zile | 6 zile |
Peste proaspat | 1-3 zile | 4-5 zile |
Vanat | 2 zile | 6 zile |
Mezeluri feliate | 4-6 zile | 15-18 zile |
Mezeluri | 7-14 zile | 25-40 zile |
Branzeturi tari si maturate | 6-20 zile | 25-60 zile |
Legume proaspete | 1-4 zile | 18-20 zile |
Fructe proaspete | 5-8 zile | 8-10 zile |
Paste/Orez/Lasagna | 2-3 zile | 10 zile |
Carne gatita | 4-5 zile | 8-10 zile |
Dulciuri, deserturi proaspete | 5 zile | 15-20 zile |
Alimente pastrate la temperatura camerei (+23oC/ +27oC) | Timp de conservare in conditii normale de depozitare | Timp de conservare dupa ambalare in vid |
Paine | 2 zile | 7-8 zile |
Biscuiti | 4-5 luni | 12 luni |
Paste/orez | 6 luni | 12 luni |
Faina | 4 luni | 12 luni |
Cafea | 3 luni | 12 luni |
Ceai | 5 luni | 12 luni |
Fructe uscate | 4 luni | 12 luni |